Zien: optreden Chantal Janzen in DWDD zorgt voor wisselende reacties

Wat vind jij ervan?

Lees ook

Smaken verschillen, ook qua muziek. De één vindt het dan ook prachtig, en een enkeling vond het niks. However, was het optreden van Chantal Janzen bij De Wereld Draait Door het gesprek van de avond.

Eurovisiesongfestival

Nu het coronavirus een dikke streep door het Eurovisiesongfestival heeft gezet, vervalt daarmee ook de presentatieklus voor Chantal. Tenminste, het wordt met een jaar verschoven.

Samen met co-host Edsilia Rombley schoof de presentatrice gisteren bij Matthijs van Nieuwkerk aan, om over alle ontwikkelingen rondom het Eurovisiesongfestival te praten. Maar dat was niet het enige.

Lees ook: BREAKING: Songfestival gaat niet door

Avond

Chantal had namelijk nog een surprise in petto. Zo zong ze in de aflevering het nummer Avond van Boudewijn de Groot. En daar was helaas niet iedereen over te spreken.

"Wat kan ze presenteren he, die meid" en "Echt, was dit nodig", luiden enkele reacties. Gelukkig is het merendeel wel positief en wist de presentatrice veel mensen thuis te ontroeren.

"Wat prachtig gezongen en hoe toepasselijk in deze tijd", "Tranen in mijn ogen" en "Kaboem! Prachtig", aldus het grootste gedeelte wat gisteren naar het prachtige optreden keek.

Gemist? Bekijk dan de video hieronder!

Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook