Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptation Island krijgt flinke kritiek te verduren

Oud-deelnemers laten zich uit over het programma.

Temptation Island krijgt flinke kritiek te verduren

Het nieuwe seizoen van Temptation Island trekt een stuk minder kijkers dan voorheen. Niet iedereen zou nog even enthousiast zijn over het realityprogramma en ook ex-deelnemers hebben er niet veel positiefs over te zeggen.

Spijt

Oud-deelnemers hebben spijt van hun deelname. Donny Roelvink bijvoorbeeld, wil geen woord meer kwijt over het programma. "Over Temptation Island zeg ik niks meer, ik ben helemaal klaar met dat programma. Dus als je interview daarover gaat, hangen we nu op", was zijn antwoord naar magazine Nieuwe Revu.​​​​​

De Roelvink-telg deed mee met zijn ex-vriendin Amijé van der Laan. De relatietest liep helaas niet goed af voor de twee. Wel hebben ze beiden inmiddels een nieuwe relatie.

Lees ook: Temptations Rosanna maakt indruk met nieuwe ingreep

'Stom programma'

Ook Rosanna Voorwald is niet te spreken over de realityshow. Zo vertelt ze dat ze het een stom programma vindt en zij en vriend Niels willen er dan ook niks meer mee te maken hebben.

"Ik ben weer samen met mijn toenmalige vriend Niels. We hebben elkaar vergeven. Het is geen realiteit. Alles gaat kapot daar. Ik heb kleine stukjes gezien van de huidige serie, ik vind er niks aan. Het is best wel harteloos dat RTL bewust iets uitzendt waarin mensen elkaar ongelukkig maken. Het is klaar met Temptation, ze moeten met wat nieuws komen.” Het stel deed overigens wel zelf meerdere keren mee.

De manager van veel deelnemers van het programma laat weten dat oud-deelnemers niet meer van hun 'Temptation Island-stempel' afkomen. "Je wordt minder snel serieus genomen. Het blijft je lang achtervolgen."

Er zijn echter ook nog genoeg fans van het programma en ook genoeg deelnemers die geen spijt hebben van hun moment of fame.

Bron: Love Reality, Revu | Beeld: Temptation Island