Verdrietig babynieuws voor Amanda Bynes

Het heeft alles met de voogdij te maken.

Heftig nieuws uit Hollywood. Waar voormalig actrice Amanda Bynes eerder deze week bekendmaakte dat er een baby on board is, brengt TMZ vandaag naar buiten dat ze het kindje waarschijnlijk gelijk moet afstaan.

Verliefd, verloofd… toch niet getrouwd

Het leven van Amanda is net een rollercoaster. De She's The Man-actrice kampte lang met verslavingen, waardoor ze meerdere keren in (afkick)klinieken werd opgenomen.

Een tijd terug leek de 33-jarige haar leven weer op de rit te hebben. Ze hield zich wat rustiger, ontmoette haar nieuwe liefde en kondigde zelfs aan verloofd te zijn.

Lees ook: Opnieuw grote tegenslag voor Amanda Bynes

Babynieuws

Helaas bleek al het 'geluk' maar van korte duur. Doordat haar ouders, die naar verluidt de zeggenschap over hun dochter hebben, het huwelijk niet goedkeurde, moesten de twee de verloving verbreken. Toch wist Amanda haar followers op social media niet al te lang daarna alsnog te verrassen met groot nieuws.

Echter hangt er nu ook een donkere wolk boven het babynieuws. Volgens TMZ moet Amanda haar kindje namelijk gelijk afstaan na de geboorte.

Haar advocaat David Esquibias wil echter niet te veel kwijt over de hele kwestie. "Ik kan niet bevestigen of Amanda zwanger is. Daarom is het ook voorbarig om te laten weten wie de voogdij zou krijgen over haar ongeboren kind." To be continued!

Bron: RTL | Beeld: BSR

Laatste nieuws