Married at First Sight-deelnemers woedend om manipulatie

MAFS-Chantal doet een boekje open...

Lees ook

Afgelopen seizoen was Married At First Sight-deelneemster Chantal de meest besproken kandidaat op het internet. De blondine kreeg keer op keer via sociale media de volle laag over zich heen, omdat kijkers geen fan van haar waren. Ze laat aan Shownieuws weten dat ze het jammer vindt dat ze zo is neergezet.

Heftig

Chantal vond de hele periode een heftige ervaring. "Het avontuur was heel heftig. Ik dacht dat ik er wel vrij nuchter in stond. Ik dacht: mijn wetenschappelijke match staat daar, dus dat moet helemaal goed komen." Niets was minder waar. Hun huwelijk liep meteen op de klippen en onlangs maakte Henk bekend een nieuwe liefde te hebben gevonden. Die hij ontmoette op de bruiloft van hem en Chantal.

Montage

Behalve haar gestrande huwelijk, snapt Chantal ook niet waarom heel Nederland een hekel aan haar lijkt te hebben. Volgens haar ligt dat aan de montage van het programma.

"Je hebt programmamakers en ik ben een mens. Programmamakers en ik zullen het nooit eens worden. Het gaat bij hen om het programma en om kijkcijfers en het gaat bij mij om mijn emoties, mijn gevoel." De oud-deelneemster begrijpt dat televisie zo werkt, maar ze kan niet begrijpen dat kijkers van het programma zo'n mening over haar vormden na het zien van een slechts enkele beelden.

Lees ook: Geweldig nieuws voor fans Married at First Sight

Gemanipuleerd

Het interview met Chantal heeft veel stof doen opwaaien. Ook Christel en Monique uit voorgaande seizoenen, die ook veel social media reacties over zich heen kregen, sluiten zich aan bij het verhaal van Chantal.

"Ik was ook diep teleurgesteld toen ik mezelf zo terug zag op tv… Ik herkende mezelf niet eens en inderdaad voor de kijkcijfers", schrijft Monique op Facebook. Christel zegt: "Super Chantal, alsof ik mezelf hoorde praten."

Vanaf minuut 2:00 vertelt Chantal over de reacties.

Bron: Shownieuws I Beeld: Married At First Sight, Shownieuws

Laatste nieuws

Zie ook