Zet je schrap: deze titels verschijnen in april op Netflix

Ready to binge!

Lees ook

Yay! In april verschijnen er weer heel wat leuke films en series op Netflix. We hebben het leukste bingewatch-materiaal voor je op een rijtje gezet.

Series

Community
Vanaf 1 april zijn alle afleveringen deze komedieserie te zien. Te zien is hoe volwassen allerlei avonturen beleven als ze weer terug gaan naar school.

Nailed it
Het vierde seizoen van deze serie is vanaf 1 april te zien. Ook bij deze topper zul je je lach niet kunnen inhouden. Deelnemers van het programma proberen prachtige baksels na te maken. Met de nadruk op proberen.

La Casa de Papel
YES! Seizoen vier van onze favoriete serie is vanaf 3 april te zien op Netflix. Het belooft weer een seizoen vol spanning te worden. We zullen zien hoe Nairobi vecht voor haar leven en hoe de geplande overval in gevaar wordt gebracht. Ohja, vergeet niet gelijk de documentaire te kijken, die dezelfde dag online staat.

Outer Banks
Op 15 april is te zien hoe een groepje tieners overleeft na een orkaan, die alles plat heeft gelegd. Geen stroom, geen internet, niks. De trailer van de serie staat helaas nog niet online.

De Twaalf
In deze Belgische serie wordt een schooldirecteur beschuldigd van moord op haar dochter en beste vriendin. Haar rechtzaak staat centraal in de serie. De serie bestaat uit 10 afleveringen en is op 17 april te zien.

After Life
Op 24 april zal het tweede seizoen van deze serie te zien zijn. Deze serie is drama en komedie in één. De serie gaat over een man die weduwe wordt. Zijn vrienden en familie maken zich zorgen om hem en dat is het moment voor hem om uit te zoeken wat hij wil in het leven.

Films

The Addams Family
Deze film komt uit 1991 en hierin is te zien hoe criminelen een excentrieke familie proberen op te lichten. Om dit te laten lukken, beweert één van de criminelen een oom van de familie te zijn. Deze film is vanaf 1 april te zien.

How to fix a drug scandal
De titel zegt het eigenlijk al, toch geven we je nog wat uitleg. Sonja Farak is opgepakt vanwege het knoeien met bewijsmateriaal. Dit bleek echter nog lang niet alles te zijn. Sonja gebruikte namelijk zelf ook de drugs, die ze moest testen. De documentaire is te zien op 1 april.

American reunion
De opvolger van American Pie is vanaf 10 april te zien. De hoofdrolspelers zullen elkaar na lange tijd weer zien, we zijn benieuwd.

Sixteen candles
In deze film is te zien dat een sweet sixteen feest niet helemaal gaat zoals bedoeld is. De verjaardag van birthday girl Molly loopt niet als gepland. Haar familie vergeet haar verjaardag en dat is niet de enige tegenslag. De trailer staat helaas nog niet online, maar de film is op 10 april te zien.

The breakfast club
Deze comedy uit de jaren 80 is op 10 april te zien op Netflix. Te zien is hoe vijf totaal verschillende scholieren een dag samen doorbrengen omdat ze straf hebben op school.

Jaws-films
Niet één, maar gelijk drie Jaws films zijn te zien op 10 april. Dit zijn Jaws 2, Jaws 3 en Jaws: The Revenge. Te zien is hoe een haai niet vies is van een hapje mensenvlees op z'n tijd. De trailer staat helaas nog niet online.

Meet Joe Black
Op 10 april is deze klassieker te zien op Netflix. Niemand minder dan Brad Pitt speelt de hoofdrol.

Once Upon A Time… In Hollywood
Yes! Deze topper is op 13 april te bekijken. De film ontving een Oscar en gaat terug naar de hippietijd. In de film zijn Leonardo DiCaprio en Brad Pitt te zien.

Ocean's 8
In deze film plegen acht vrouwen een overval. Deze girlpower film is 17 april te zien.

Late Night
In deze film volg je een legendarische talkshow presentatrice. Het gaat alleen niet goed met de kijkcijfers, maar haar medewerkster Molly doet er alles aan om haar er weer bovenop te krijgen. Vanaf 27 april is deze film te bekijken.

Bron: Superguide | Beeld: La Casa de Papel

Laatste nieuws

Zie ook