Deze hot stories heb je vandaag gemist

Dit wil je weten!

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

1. Branca (31) heeft het coronavirus: 'Ik heb het absoluut onderschat'

De situatie rond het coronavirus wordt in Nederland steeds heftiger. Deskundigen waarschuwen dat het virus niet meer alleen gevaarlijk is voor ouderen, maar óók voor jonge, gezonde mensen zonder ondeliggende problemen. Docent en student Branca (31) weet er alles van. Ze zit inmiddels al een week thuis in quarantaine, omdat ze besmet is geraakt met het coronavirus: "Neem het serieus, trek op tijd aan de bel."

2. 'André, Monique en Bridget samen bij RTL Boulevard'

Het onmogelijke is gebeurd: André Hazes, Monique Westenberg en Bridget Maasland samen bij RTL Boulevard. Althans, daar leek het op. Deze situatie werd gisteren nagespeeld bij de TV Kantine en dat zorgde volgens kijkers voor heel wat hilarische televisie.

3. Verdriet voor Nicolette van Dam

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus heeft heel Nederland de laatste tijd een stuk minder fysiek contact met anderen. Ook Nicolette van Dam en haar dochtertjes blijven veilig op afstand van hun moeder en oma. De blondine deelt een ontroerende video op Instagram.

Laatste nieuws

Zie ook