De nieuwe Spaanse-serie op Netflix waar iedereen het over heeft

Kijken dus!

Lees ook

Nu je vanwege het coronavirus waarschijnlijk heel wat uurtjes thuis doorbrengt, zit de kans er goed in dat Netflix bij jouw thuis overuren draait. Zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet meer wat je moet kijken? Say no more, want wij hebben de perfecte serie voor je gevonden.

Stripper

De serie Toy Boy staat sinds kort namelijk op Netflix, en laat menig vrouwenhart sneller kloppen. De serie gaat over Hugo Beltrán, een mannelijke stripper, die na een avond flink feesten ineens wakker wordt naast een verbrand lijk.

Lees ook: Tweede en derde seizoen Undercover binnenkort op Netflix

Verhaallijn

Tot overmaat van ramp wordt hij beschuldigd op de moord van die persoon en krijgt hij vijftien jaar celstraf. Na zeven jaar duikt er een jonge advocate op die hem voorwaardelijk vrij kan krijgen. Hugo zet alles op alles om zijn onschuld te bewijzen, terwijl zijn ex-lover hem nogal tegenwerkt… Oeh, klinkt spannend toch?

De advocate van Hugo wordt gespeeld door María Pedraza, die we allemaal kennen als Marina uit Elite, of als Alison Parker in La Casa de Papel. Dus mocht je die Spaanse series ook zo leuk vinden, dan wordt Toy Boy gegarandeerd jouw nieuwe favoriete Spaanse serie.

Bron: Amayzine | Beeld: Toy Boy, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook