Doutzen Kroes overladen met kritiek na post over coronavirus

Inmiddels heeft ze haar excuses aangeboden.

Lees ook

Veel celebrities hebben zich de laatste dagen regelmatig uitgesproken over het coronavirus op social media. Al ging dit bij Doutzen Kroes niet helemaal zoals gepland. Haar bericht schoot bij veel volgers in het verkeerde keelgat.

Coronavirus bedankt

Het model deelde een filmpje waarin ze coronavirus 'bedankte'.

Zo werd er in het filmpje verteld dat het coronavirus ons laat zien dat we afhankelijk zijn van iets veel groters en dat we dankbaar moeten zijn voor ons luxe leven. Het coronavirus zou ons laten zien wat echt waardevol is in het leven.

Lees ook: Doutzen Kroes barst in tranen uit

Kritiek

Het filmpje leverde Doutzen een heleboel kritiek op. Zo ging het in de reacties helemaal los en gaven volgers aan niet te snappen dat ze dit plaatste.

"Verwijder dit. Zo veel mensen zijn overleden. Dat is niks om dankbaar voor te zijn", "Schaam je. Dit is echt respectloos tegenover de velen slachtoffers van het coronavirus" en "Jij hebt zeker geen familielid aan de beademing liggen?" luiden slechts enkele reacties.

Ook Queen of Jetlags, Chiara Ferragni en Tim Hofman laten weten dit een verkeerd bericht te vinden.

Inmiddels heeft Doutzen het bericht weer verwijderd en via Instagram Stories haar excuses aangeboden. Zo laat ze weten dat het niet haar bedoeling was om mensen te kwetsen. "Het was bedoeld als inspiratie, om hoop te geven."

Beeld & Bron: BSR, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook