Bibi Breijman openhartig over bruiloft

"Al geeft hij me een ring van de Zeeman"

Lees ook

Bibi Breijman en Waylon zijn dolgelukkig samen. Maar betekent dat ook dat ze elkaar binnenkort het jawoord geven? Wij spraken de vlogger.

Ring van de Zeeman

Bibi heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze het leuk zou vinden om te trouwen voor Teddy, en om de liefde te vieren. Al moet het dan wel van Waylon komen. "Ik ga niet op mijn knieën, hoor. Dat moet een man doen. We hebben het weleens over trouwen, maar ik ga niet lopen hinten naar hem. Dat is zwaar irritant", vertelt ze.

Trouwen is ook geen must voor haar. "Ik ben nooit zo’n meisje geweest dat droomde van een witte jurk. Mij maakt het allemaal niet uit, al geeft hij me een ring van de Zeeman."

Lees ook: Bibi Breijman doet boekje open over sex na de bevalling

Droombruiloft

Hoe haar droombruiloft eruit zou zien, weet ze wel al: "Met een klein gezelschap – vrienden en familie – op een warme plek in het buitenland. Dat lijkt me ideaal."

Alle showbizz scheidingen schrikken haar niet af. "Voor mij is het vooral een bewijs dat niets hoeft te zijn wat het op social media lijkt. Ik heb het nu over mijn leven omdat ik een interview geef, maar ik ga niet alle ins & outs in mijn vlogs delen. We hebben niet de behoefte om elke week iets over elkaar te posten op Instagram en onze liefde hysterisch van de daken te schreeuwen", aldus Bibi.

Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia die nu in de winkel ligt. Online bestellen? Dat kan hier.

Tekst: Anette de Vries | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook