Bibi Breijman dankbaar voor advies dat ze van Chantal Janzen kreeg

"Ik heb het daar veel over gehad"

Lees ook

Bibi Breijman schittert in de nieuwe Grazia met niemand minder dan dochtertje Teddy. Wij spraken haar over het laten zien van haar kindje op social media.

Mini-celeb

Teddy mag zichzelf inmiddels wel een mini-celeb noemen. Het schattige meisje wordt bij iedere foto op social media of iedere verschijning in de vlog van moeder Bibi overladen met complimenten. En dat is ook niet zo gek, want wat is het een dropje. Toch was het voor Bibi geen makkelijke beslissing om haar met de hele wereld te delen.

"Daar heb ik van tevoren erg over ingezeten, omdat ik Ted niet het gevoel wil geven dat het haar wordt opgedrongen. In het begin durfde ik bijna niets van haar te posten uit angst dat mensen haar lastig zouden vallen", vertelt ze.

Lees ook: Zo zien het broertje en zusje van Bibi Breijman eruit

Klopjacht

Chantal Janzen, die zelf ook kinderen heeft, schoot haar te hulp met een tip waar ze erg dankbaar voor is. "Ik heb het daar veel over gehad. Ik heb het daar ook over gehad met Chantal Janzen. Zij zei: ‘Je kunt het maar beter zelf in de hand hebben, anders wordt het een klopjacht van de paparazzi.’", aldus Bibi.

En dus besloot ze Teddy op haar eigen termen wel te laten zien op social media. "Ik wil Ted ook niet het gevoel geven dat ik haar probeer te verdoezelen. Daarom doen we het op deze manier. Het hoort nou eenmaal bij haar leven."

Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia die nu in de winkel ligt. Online bestellen? Dat kan hier.

Tekst: Anette de Vries | Beeld: Nine IJff

Laatste nieuws

Zie ook