Bibi Breijman vertelt over moeilijke band tussen Waylon en zoon

"Maar er zat zoveel verdriet"

Lees ook

Bibi Breijman vindt Waylon de beste vader van de wereld. Maar de band met zijn zoon uit een eerdere relatie heeft wat tegenslagen gekend. Bibi vertelt erover in de nieuwe Grazia.

Veel verdriet

Willem heeft een groot stuk uit de kindertijd van zijn zoon Dylan, inmiddels 17 jaar oud, gemist. Bibi is echter geen moment bang geweest dat de geschiedenis zich zou herhalen. "Ik zag vanaf onze eerste ontmoeting wat voor lieve vader hij was door de liefde waarmee hij over zijn zoon sprak", vertelt ze.

"Maar er zat zoveel verdriet, hij vond dat hij had gefaald als vader. Dat maakte het moeilijk om de stap te zetten om hem weer onderdeel van zijn leven te laten uitmaken. Je wilt het leven van je kind ook niet overhoop schoppen. Het klinkt misschien dom om te zeggen, maar toen hij mij had, kreeg hij weer toekomstperspectief."

Lees ook: Bibi Breijman over huwelijk met grote liefde Waylon

Hereniging

Bibi heeft volgens velen een grote rol gespeeld in de hereniging van Willem en Dylan. "Ik denk vooral Teddy, en indirect ik dus ook, want zonder mij was Teddy er niet", vertelt ze. "Toen ik in verwachting was, heb ik Dylan voor het eerst ontmoet. Als hij er nu een weekend niet is, dan mis ik hem al. Teddy is ook stapelgek op hem."

Lees ook: Bibi Breijman doet boekje open over sex na de bevalling

Keerpunt

De zwangerschap leek voor Willem een keerpunt. "Dat was omdat Willem op dat moment wist dat hij Dylan stabiliteit kon bieden. Voor Willem was het meteen helder, hij zei: ‘Jij komt vanuit Den Haag hier wonen, we gaan het huis opknappen en Dylan krijgt zijn eigen kamer.’", vertelt ze. "Eerst woonde hij dan weer hier, dan weer daar. Hij zat in knipperlichtrelaties, er was gewoon zoveel onrust in zijn leven. Nu had hij het vertrouwen: ik kan het niet meer verprutsen."

Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia die nu in de winkel ligt. Online bestellen? Dat kan hier.

Tekst: Anette de Vries | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook