Droom Roxeanne Hazes spat uiteen

Oh no...

Lees ook

Gisteravond werd bekend dat de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, worden verlengd tot 1 juni. Dat betekent dat veel evenementen die gepland stonden in de maand mei – waaronder de bevrijdingsfestivals – niet door kunnen gaan. Roxeanne Hazes heeft het daar moeilijk mee.

Ambassadeur

Roxeanne zou dit jaar Ambassadeur van de Vrijheid zijn, en daarom is de aflasting van de bevrijdingsfestivals voor haar extra pijnlijk. "We zagen het natuurlijk al aankomen, maar nu is het officieel: de Bevrijdingsfestivals kunnen dit jaar niet doorgaan", schrijft Rox op Instagram.

Lees ook: Roxeanne Hazes over huidige relatie met André

Begrip

Toch kan Roxeanne de keuze van het RIVM wel begrijpen. "Ik keek jaren uit naar de vraag of ik Ambassadeur van de Vrijheid wilde worden. Dit jaar kreeg ik eindelijk die prachtige titel", legt ze uit. "Ik ben nog steeds een enorm trotse Ambassadeur en begrijp en waardeer de beslissing uiteraard volledig. Dit is de enige logische beslissing."

Ze verzekert haar volgers dan ook dat er dit jaar alsnog iets zal komen om het jaar van de 75 jaar vrijheid te vieren. "Want in het jaar van 75 jaar vrijheid zal dit echt niet onopgemerkt voorbij gaan."

We zagen het natuurlijk al even aankomen, maar nu is het officieel: De Bevrijdingsfestivals kunnen dit jaar niet doorgaan. Net als met de Dodenherdenking op de Dam, die dit jaar zonder publiek plaats zal vinden, zal er dit jaar naar een andere manier gezocht worden om hier een passende invulling aan te geven. Want in het jaar van 75 jaar vrijheid zal dit echt niet onopgemerkt voorbij gaan. Ik keek jaren uit naar de vraag of ik Ambassadeur van de Vrijheid wil worden. Dit jaar kreeg ik eindelijk die prachtige titel. Ik ben nog steeds een enorm trotse Ambassadeur en begrijp en waardeer de beslissing uiteraard volledig. Dit is de enige logische beslissing. Laten we er allemaal alles aan doen om deze crisis zo goed mogelijk aan te pakken. BLIJF THUIS! Neem je verantwoordelijkheid, houd afstand en let een beetje op elkaar. ❤️

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook