De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Yay!

Lees ook

Good morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en Bibi Breijman siert de cover.

Deze week:

* Waarom CBD, rozenkwarts, postbiotica echt niet aan je skin regime mogen ontbreken.
* Sinds de geboorte van Teddy zit Bibi Breijman (28) op een roze wolk. Speciaal voor Grazia deed ze een duo-shoot met haar dochter en vertelt ze over het moederschap, haar ambitie om weer te zingen en over grote liefde Waylon. Herkent ze haar eigen quotes nog?
* De ene dag in knalroze, de volgende in zwart leer. Deze lente zoeken we de extremen op in fashion. Maar een crossbody bag erbij is altijd goed!
* Wie oplet, ziet dat onze samenleving vooral is ingericht op mannen. En dat moet veranderen, vindt schrijfster en feminist Caroline Criado Perez. ‘Er sterven nu onnodig vrouwen.’
* Baby’s knoeien en spugen. Hoe maak je dat zo goed mogelijk schoon? En wat doe je met kids kleding die niet meer past?
* Zijn we in Nederland echt zo’n tolerante voorstrijder van homoemancipatie? Of doen we vooral alsof? Journalist Pim Nugteren vreest het ergste.
* Diana blijkt 23 jaar na haar overlijden nog steeds een ultiem stijlicoon. Schoondochters Meghan en Kate brengen haar graag een fashion ode.
* Katy Perry's geluk lijkt compleet nu zij en Orlando een baby verwachten, maar ondertussen komen haar nieuwe plaat en die gedroomde bruiloft wél in het geding.
* Corona houdt Nederland in zijn greep en doemscenario’s vliegen over het internet. Maar er zijn ook positieve geluiden: Als we ons hoofd koel houden, komen we er straks sterker en beter uit.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik hier.

Laatste nieuws

Zie ook