doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zo kwam de productie achter telefoongebruik Melissa tijdens Temptation Island

Ai!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Zo kwam de productie achter telefoongebruik Melissa tijdens Temptation Island

De geruchten gingen al een tijdje rond, maar inmiddels is het bevestigd: deelneemster Melissa heeft stiekem een telefoon meegenomen naar Temptation Island. Samen met Roshina probeerde de twee contact te leggen met het andere eiland. Allen lijken ze een ding te zijn vergeten: de camera's.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Camera's

In aflevering zeven is te zien dat Melissa Roshina gerust probeert te stellen met het nieuws dat ze een telefoon bij heeft, waardoor ze hun mannen niet helemaal hoeven te missen

Doordat Roshina gerust wordt gesteld door Melissa, lijkt het erop dat de brunette geen fijne beelden heeft gehad bij het kampvuur. Zou haar vriend Karim deze aflevering de fout in zijn gegaan?

Lees ook: Wait, what? Temptations Alex Maas is geen spierbundel meer

Plan

"Ik heb geen Wi-Fi, deze werkt overal", vertelt Melissa aan Roshina. Ze legt uit dat ze de telefoon niet te vaak aan kan zetten. De twee maken vervolgens een plan om contact te leggen met hun vriendjes.

Het meenemen van een telefoon naar de ultieme relatietest is ten strengste verboden. Het lijkt er dan ook op dat Melissa en Gianni hierdoor naar huis worden gestuurd en een nieuw koppel het eiland zal betreden.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Temptation Island

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');