Jaimie Vaes: ‘Alsof ik niet weet waar mijn baby zit’

Jaimie slaat terug.

Lees ook

Toen de vriendin van Lil' Kleine, Jaimie Vaes, bekendmaakte in verwachting te zijn, kreeg ze daarbij ook gelijk de moedermaffia cadeau. "Soms vraag ik me af of mensen die een ander afbranden ook zo kritisch naar zichzelf kijken"

Uitspraak

Ze had nog maar net aan de wereld verteld een baby'tje te krijgen, of een uitspraak van de 30-jarige ging compleet viral.

Lees ook: Jaimie Vaes reageert op corona-kritiek

Moedermaffia

Door te zeggen dat haar baby "lekker in haar maagje zat", viel de gehele moedermaffia over haar heen. "Alsof ik niet weet waar mijn baby zit!”, vertelt ze in de Oh Baby!-special van &C.

"Ik moest wel een paar keer slikken. Soms vraag ik me af of mensen die een ander afbranden ook zo kritisch naar zichzelf kijken. Ik vermoed van niet. Ik zou zeggen: wees eens liever voor elkaar, wat meer empathie kan echt geen kwaad."

Ook heeft ze vaak het gevoel dat ze een soort verantwoording moet afleggen, omdat de moedermaffia vaak roept ze dat te weinig bij haar zoon is. "Sommige moeders gaan lunchen met vriendinnen, ik ga graag even uit mijn dak op de dansvloer', aldus Jaimie.

Bron: RTL | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook