Patty Brard doet schokkende onthulling over contract met John de Mol

Heftig!

Lees ook

Voordat Patty Brard een contract tekende bij big boss John de Mol, moest daar eerst het een en ander in gewijzigd worden. Er stond namelijk in dat John haar mocht ontslaan als ze niet op haar gewicht bleef. En daar ging Patty uiteraard niet mee akkoord.

Gewicht

"Ik zou vervolgens twee maanden de tijd krijgen om weer op mijn oude gewicht te komen en anders zou het contract worden ontbonden", laat Patty weten.

Lees ook: Patty Brard klapt uit de school over André Hazes en Bridget Maasland

Aanpassing

Toen de brunette dit las, was ze woedend. "Ik vind het krankzinnig. Schandalig. Maar hij heeft echt vette pech, want dit onderteken ik natuurlijk niet. Wat denkt-ie wel niet?"

Patty heeft gezegd dat de paragraaf eruit moet, en dat John anders kan zwaaien naar zijn contract. Uiteindelijk is het contract aangepast. Nu staat er dat Patty hetzelfde uiterlijk moet houden, in plaats van gewicht.

Toch snapt Patty naar eigen zeggen ergens wel dat hij dit in het contract wil hebben.

"Aan de andere kant is het ook zo dat ik me heel goed kan voorstellen dat als iemand een aantal jaar een contract met je aangaat, dat je wel moet blijven voldoen aan waarom hij dat contract met jou aangaat. Vroeger hadden we contracten waarin zelfs beschreven stond dat je je haarstijl niet mocht veranderen."

Bron: Story | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook