Lars Veldwijk reageert op commotie rondom reallifeserie Monica Geuze

De voetballer kreeg veel kritiek.

Lees ook

Afgelopen woensdag was het dan zover: de eerste aflevering van Like Monica. In deze aflevering stond het liefdesleven van Monica Geuze centraal, en bleef ook ex-liefje Lars Veldwijk niet onbesproken. En dat leidde tot veel commotie.

Verbaasd

De voetballer kreeg na de aflevering op Videoland flink wat kritiek te verduren. Zo laat hij weten op zijn Instagram.

"Hoe er aan het begin in de aflevering over me gesproken word, heeft mij verbaasd. Ik weet al drie maanden dat Monica aan het daten is en heb daar nooit maar dan ook nooit een probleem van gemaakt", vertelt hij in een uitgebreide post.

Lees ook: Monica Geuze openhartig over liefdesleven

Geldwolf

"Ook wordt het verwoord alsof ik naar Korea ben gevlucht, of berichten dat ik een geldwolf zou zijn en niks om mijn kinderen zou geven. Mensen, begrijp alsjeblieft dat je als voetballer niet altijd een keuze hebt waar je maar kan gaan voetballen, en dat dit altijd een droom van mij is geweest om de wereld te zien, andere culturen te ontdekken en mooie ervaringen op te doen."

Lars benadrukt vervolgens dat hij du moment zijn droom waarmaakt, maar tevens werd voor de toekomst van zijn kroost.

Ook richt de vader van twee zich tot iedereen die hem na de aflevering negatieve berichten stuurde. "Het is makkelijk om iets snel naar iemand te typen vanaf je telefoon. Maar geloof me, je ziet maar 1/10 van het leven en een bericht kan soms pijnlijk aankomen!"

Bekijk hieronder de uitgebreide posts.

Lieve mensen, gister is de eerste video online gekomen van like Monica, Ik heb heel veel reacties & berichten gekregen na dit en gelukkig waren er veel positief maar ook een heleboel negatief! Er zijn een paar dingen gezegd in de aflevering die mij als persoon hebben gekwetst en waardoor ik dit kwijt wil! Ik zelf zal persoonlijk nooit slecht praten over de moeders van m’n kinderen in het openbaar of online, alleen leven we helaas in een wereld waar tegenwoordig alles online moet! Ik gun ze op recht al het geluk en liefde in de wereld! Monica en ik zijn nu 5 maanden uit elkaar, wat nooit makkelijk is als er een kind in het spel is en ook een gezamenlijk huis, we proberen het zo goed mogelijk te doen voor ZL en dat gaat nog met vallen en opstaan, hoe er aan het begin in de aflevering over me gesproken word, heeft mij verbaasd! Ik weet al 3 maanden dat Monica aan het daten is en heb daar nooit maar dan ook nooit een probleem van gemaakt! Ik wist op het moment dat ik vertrok naar Korea dat dit moment een keer ging komen! Ik heb tot gister ( de eerste aflevering) nooit z’n naam geweten of maar ook iets uitgezocht! Het enige wat ik altijd heb aangegeven aan Monica is zodra zij iemand in het leven bij ZL wil laten ik daar graag van op de hoogte wil zijn en wil weten wie dat dan zou zijn. Ook word het verwoord alsof ik naar Korea ben gevlucht.. of berichten dat ik een geldwolf zou zijn en niks om m’n kinderen zou geven. Mensen begrijp alsjeblieft dat je als voetballer niet altijd een keuze hebt waar je maar kan gaan voetballen.. en dat dit altijd een droom van mij is geweest om de wereld te zien, andere culturen te ontdekken en mooie ervaringen op te doen! Tuurlijk had ik ook alles anders willen zien en het liefst hier gewoond met m’n kinderen als een familie maar helaas loopt niet alles altijd zoals je wilt. Iemand die in het leger zit en op uitzending moet voor 6 maanden maakt die gene toch ook niet meteen een slechte vader? Ook is deze stap voor mij financieel niet onbelangrijk, dat zal ik nooit ontkennen, maar ik zit hier aan de andere kant van de wereld om m’n droom waar te maken en voor de toekomst van m’n kinderen te werken! Zie m’n volgende post voor vervolg❤

Een bericht gedeeld door Lars Veldwijk (@larsveldwijk) op

Ik hoop in deze tijd, waar toch al veel te veel negativiteit is en waar de wereld een veel groter probleem heeft en wat de hele wereld op dit moment stil heeft gelegd, we wat positiever kunnen zijn naar elkaar en elkaar kunnen steunen in deze moeilijke tijd! Elk huisje heeft z’n kruisje, niemand is perfect, ik niet, Monica niet en zo heeft iedereen wel ze dingen! Maar elke dag probeer ik te leren om een beter persoon te zijn, en betere vader en een beter mens! Later in de serie zal ik zelf te zien zijn en hoop ik dat jullie kunnen zien wat voor vader ik ben, en nee niet perfect maar doe wel elke dag m’n best om die te worden! Zo ook Monica, met vallen en opstaan maar we doen ons best op onze manier! Ik heb dit vannacht geschreven omdat ik niet kon slapen door alle berichten die ik heb ontvangen, ik hoop dat jullie beseffen wat dit met mensen kan doen! Het is makkelijk om iets snel naar iemand te typen vanaf je telefoon, maar geloof me, je ziet maar 1/10 van het leven en een bericht kan soms pijnlijk aankomen! Ik heb me een lange tijd stil gehouden, omdat ik me wil focussen hier in Korea op m’n carriére en het voetbal. Ik hoop dat jullie dit respecteren en gaan genieten van de afleveringen van de serie! 🙏🏼❤️

Een bericht gedeeld door Lars Veldwijk (@larsveldwijk) op

Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook