Kijkers in de ban van kledingkeuze van Expeditie Robinsons Koen

Hij zou de hele expeditie al dezelfde kleding dragen.

Lees ook

Gisteravond was er weer een spannende aflevering van Expeditie Robinson Nederland vs. België te zien. Helaas moesten we afscheid nemen van een heel geliefde deelnemer. Echter was dit niet het gesprek van de dag, maar de kledingkeuze van deze kandidaat.

Kleding

Veel kijkers ergeren zich eraan dat Koen vaak dezelfde kleding aan heeft. Hij zou volgens sommige kijkers al de hele expeditie hetzelfde gele shirt dragen en kijkers vragen zich dan ook af of deze inmiddels niet enorm stinkt.

De deelnemers zijn echter wel erg beperkt in wat ze mee mogen nemen. Veel deelnemers dragen daarom niet veel verschillende kleding, maar het lijkt er op dat Koen toch de kroon spant.

Lees ook: Expeditie Robinsons Niels doet boekje open over deelneemster Farah

Nieuwe favoriet

Spoiler alert!

Gisteren zagen we Nelleke het eiland verlaten, tot groot verdriet bij menig kijker. Nelleke was bij velen de favoriet, en bij veel kijkers zal dat ook zo blijven, als we Twitter moeten geloven. Toch lijkt er een nieuwe favoriet bij veel kijkers te zijn, namelijk deelnemer Herman. Kijkers gunnen het hem nu het meest en beginnen steeds meer respect voor hem te krijgen.

Beeld & Bron: Twitter, Expeditie Robinson

Laatste nieuws

Zie ook