Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Melissa reageert op meesmokkelen telefoon in Temptation Island

Zo waren er afspraken met de productie gemaakt.

Melissa reageert op meesmokkelen telefoon in Temptation Island

In de aflevering van Temptation Island die woensdag te zien was, zagen we dat Melissa en Gianni een telefoon hadden meegenomen naar het eiland. Dit is natuurlijk ten strengste verboden, en in de volgende aflevering zal het stel dan ook door de productie naar huis worden gestuurd. Melissa heeft nu gereageerd.

Duidelijkheid

In een video op YouTube geeft de blondine meer duidelijkheid over de situatie.

Op de vraag of ze een telefoon meehad, antwoordt ze: "Ja en nee. Ik kan wel alvast vertellen dat wat ik op de badkamer deed, altijd daadwerkelijk tandenpoetsen, douchen of naar de wc gaan was. Of me verstoppen voor de cameraploeg."

Melissa vertelt dat ze nog een aparte video zal gaan maken waarin ze alles vertelt over de telefoon. To be continued dus...

Lees ook: Zo kwam de productie achter telefoongebruik Melissa tijdens Temptation Island

Afspraken

Ook laat de blondine weten dat ze zich niet op haar gemak voelde op het eiland. "Voor mij was Temptation niet zo leuk. Anderen hadden het wel naar hun zin, maar ik niet. Dat was ook wel te zien, denk ik."

Of ze in deze setting nog een keer mee zou doen? Melissa laat weten van niet. "Eigenlijk wilde ik dat nu ook al niet, maar ik had bepaalde afspraken gemaakt met de productie waardoor ik dacht: ‘Dat kan ik wel’. Dus toen ben ik gegaan, maar toen ik er eenmaal was waren die afspraken opeens van de baan."

Bron: Love reality | Beeld: YouTube, Temptation Island