Real life: ‘Ik weet dat ik soms wat desperate overkom’

Hoezee, 90 Day Fiance: Before the 90 Days is terug!

Hoezee, 90 Day Fiance: Before the 90 Days is terug! Grazia sprak Darcey Silva, een oudgediende in de serie. Ze gaat opnieuw op zoek naar de liefde over de grens.

Hooggehakte Louboutin

Knallende ruzie over de manier waarop je biefstuk hoort te snijden, het smijten van een hooggehakte Louboutin naar het hoofd van d’r geliefde, een dronkemansgevecht met haar tweelingzus, huilen om alles en niets en steeds maar wachten op Het Aanzoek… De Amerikaanse Darcey Silva is allesbehalve saai om naar te kijken. Datete ze eerst met de nogal overheersende Jesse uit Amsterdam, in het komende seizoen zien we haar wederom met de Britse Tom in de weer. Tijd om Darcey nader aan de tand – pardon: facings – te voelen.

JE HEBT EEN NOGAL TURBULENT LIEFDESLEVEN. GELOOF JE NOG STEEDS IN DE LIEFDE?
“Ik zal altijd liefde in mijn leven willen. Dat geef ik niet op, zo ben ik altijd geweest. Ik wil iemand die er voor me is. Die mij steunt. En die affectie toont. Ik geef veel in een relatie en het is fijn om dat terug te krijgen.”

WAT ZIJN VOOR JOU RODE VLAGGEN IN EEN RELATIE?
“Iemand die erg dominant is, daar moet je voorzichtig mee zijn. Zulke types vertellen alles wat je wilt horen en daar val je voor. Dan is het lastig om weg te lopen omdat je er al in geïnvesteerd hebt. Ook wat betreft geld: al die tripjes naar Europa betaalde ik zelf, nooit werd ik daarin tegemoetgekomen.”

JE HEBT HET IN HET PROGRAMMA OPVALLEND VAAK OVER TROUWEN, EEN AANZOEK OF MOOIE VERLOVINGSRING. WAAROM IS DAT ZO BELANGRIJK VOOR JOU?
“Ik heb mezelf altijd naar het altaar zien lopen met de juiste man, mijn soulmate. Ik heb veel relaties in mijn leven gehad, ook na mijn scheiding. Daarbij vertrouw ik steeds op mijn gevoel. En mijn partners wilden hetzelfde, het is niet dat ik dit niet eerder van hen had gehoord. We hadden dan al ‘ik hou van jou’ gezegd en het over de toekomst gehad. Ik hoef heus niet per se getrouwd te zijn, ook al weet ik dat ik soms wat desperate overkom. Ik wil een toekomst, ik wil een huwelijk, ik wil liefde… Daarom ben ik op zoek naar de ware. Ik wil niet alleen eindigen.”

WAT KUNNEN WE IN DIT SEIZOEN VAN JOU VERWACHTEN?
"Het wordt een goed seizoen, laat me je dat vertellen. Met veel hoogte- en veel dieptepunten. Misschien zie je wat minder tranen, dat zeker. Tom ga je ook weer zien. We gaan gewoon weer verder op ontdekkingsreis. Ach, we hebben allemaal weleens gedoe in onze relaties. Veel van wat je gaat zien, zal herkenbaar zijn.”

Het vierde seizoen van 90 Day Fiance: Before the 90 Days is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op TLC en terug/vooruit te kijken op Dplay.nl.

Tekst: Anne Broekman | Beeld: BSR

Laatste nieuws