Wait, what?! Dít is je nog nooit opgevallen tijdens DWDD

Huh?

Lees ook

Gisteren is er dan toch echt een einde gekomen aan het altijd zo populaire programma De Wereld Draait Door. Het programma was zo'n vijftien jaar op de buis te zien, maar wat kijkers al die tijd niet doorhadden, was dat er gele badeendjes in het decor verstopt zaten.

Eendje

Jep, je leest het goed. De vormgever van het programma, Thijs, verklapt dat hij af en toe gele badeendjes op het scherm achter Matthijs van Nieuwkerk liet zweven. Hoe hij op dat idee kwam? "Mijn vriendin en ik noemen elkaar eendje. Dat is gebeurd op een festival, toen ik een paar drankjes op had", legt hij uit.

Lees ook: Oei: enorme blunder tijdens optreden Waylon in De Wereld Draait Door

Geheim

"Ik kon helemaal geen keuzes meer maken en ik liep maar gewoon een beetje achter haar aan te waggelen. En toen zei ze de dag erna: ‘Je liep achter me aan als een eendje, de hele dag'", aldus Thijs.

Thijs heeft daarna meerdere keren badeendjes op de schermen van het decor verstopt. Volgens hem wisten Matthijs en de eindredacteur daar niks van af. Alleen Thijs, zijn vriendin en de stagiaires zouden bekend zijn met het geheim. Heb jij er al een keertje een gespot?

Bron: AD | Beeld: Twitter, De Wereld Draait Door

Laatste nieuws

Zie ook