Kaj Gorgels belandt op de spoedeisende hulp

Da's even schrikken!

Lees ook

Thuisquarantaine doet niet veel goeds voor Kaj Gorgels. De presentator raakte namelijk verwikkeld in een heftig opstootje met… de vaatwasser.

Quarantaine

"Voor mij is het levensgevaarlijk om te lang binnen te zitten. Door die quarantaine gewoon eens wat dingen gaan proberen die ik niet zou moeten doen", laat hij weten op Instagram.

Dat huishoudelijke taken voor sommigen levensgevaarlijk zijn, bewijst de Expeditie Robinson-presentator hiermee wel. Tijdens het uitruimen van de vaatwasser kwam hij namelijk lelijk ten val, en kwam er een vlijmscherp mes in zijn knie terecht.

Lees ook: Kaj Gorgels deelt foto van gezin

Spoedeisende hulp

"Dit is geen grap, vraag me niet hoe." Het ongeluk zorgde voor een ritje naar de spoedeisende hulp, waar hij na vier hechtingen met een "lelijke diepe snee" naar huis mocht.

Voor al zijn lotgenoten heeft Kaj dan ook een belangrijke boodschap: "Mannen, doe geen dingen als je niet getraind bent. De vaatwasser uitruimen is iets waar je jarenlange ervaring voor moet hebben! Doe mij niet na!! Ze hebben het al druk genoeg in de ziekenhuizen."

Quarantaine dag zoveel…’Blijf thuis voor je eigen veiligheid en die van anderen’, zei Rutte. Nou, voor mij is het levensgevaarlijk om te lang binnen te zitten. Dit moet echt wel het minst stoere verhaal ooit zijn, om uit te leggen bij de spoedeisende hulp..‘Of ik iemand een knietje heb gegeven in een MMA wedstrijd vraagt u? Uh, naja, nee het ligt iets anders. Ik was uh…naja, door die quarantaine gewoon eens wat dingen gaan proberen die ik niet zou moeten doen. Zoals, naja, uh…. de vaatwasser uitruimen bijvoorbeeld. En toen uh….struikelde ik en pleurde ik met mij knie in een mes…ja…inderdaad…bij het uitruimen van de vaatwasser.’ En dit is geen grap, vraag me niet hoe😂 Mannen, doe geen dingen als je niet getraind bent. De vaatwasser uitruimen is iets waar je jarenlange ervaring voor moet hebben! Doe mij niet na!! Ze hebben het al druk genoeg in de ziekenhuizen. Ik kan nu wel zonder te liegen tegen @jessiejazzvuijk zeggen ‘Ajoh, doe jij die vaatwasser even lieverd, jij bent daar veel beter in!😂 (Btw, het gaat hoor, een lelijke diepe snee en vier hechtingen verder, maar dikke prima!)

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes) op

Bron: RTL | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook