Expeditie Robinsons Nelleke: ‘Ik gunde het haar het minst’

Ouch!

Lees ook

Ze noemde zichzelf de kat met negen levens tijdens Expeditie Robinson België vs. Nederland, maar voor Nelleke was het afgelopen donderdag toch echt einde expeditie. In Robinson Confessions blikt ze terug op haar avontuur.

Juicy stellingen

Samen met Fatima Moreira de Melo bespreekt ze haar hoogtepunten van de expeditie, maar grabbelt ze natuurlijk ook in de ton met juicy stellingen.

Op de vraag wie ze het liefst als eerst had zien vertrekken, hoeft Nelleke niet heel lang na te denken, namelijk: Liesbet.

Lees ook: Fout in montage Expeditie Robinson geeft spoiler weg

Geen gunfactor

"Ik vond haar fysiek de zwakste speler, ze heeft het ook zwaar onderschat. En dan tussen alle deelnemers die het zo graag wilden, om aan dit programma mee te mógen doen, gun ik het haar dan toch het minst."

Volgens Nelleke was Liesbet er zelf ook behoorlijk klaar mee, en ook Fatima vermoedt dat ze tijdens de proef op wraakeiland zelf opgaf.

"Ze heeft mij bijna gedwongen om al mijn stemmen op haar in te zetten, zodat ze alsnog naar huis ging. Dus het zal mij niks verbazen als ze tijdens de proef dacht van: "Ja dag, ik ga lekker terug naar België"

Bron: RTL | Beeld: Expeditie Robinson

Laatste nieuws

Zie ook