RTL voert grote veranderingen door bij The Voice Kids

De afleveringen zullen anders zijn dan normaal.
RTL voert grote veranderingen door bij The Voice Kids

Ook The Voice Kids verandert het een en ander aan de uitzendingen vanwege de corona-maatregelen. De afleveringen zullen namelijk worden ingekort zodat de talentenjacht langer doorloopt. Hier is voor gekozen omdat de finale ook verzet is naar een later moment.

Ingekorte afleveringen

Alle afleveringen behalve de finale zijn al opgenomen. De afleveringen die nu ingepland staan, zullen onder andere bestaan uit nieuw en extra materiaal.

Lees ook: Ali B verbaasd door oude bekende in The Voice Kids

Andere finale

"Op deze manier hopen we in de eerste week van juni meer mogelijkheden te hebben om een te gekke finale neer te zetten, waarbij we de veiligheid van alle betrokkenen kunnen garanderen. Uiteraard houden wij continu de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten en volgen deze op", laat een woordvoerder van RTL weten.

Daarnaast zal ook de finale er iets anders uitzien. Marco Borsato zal namelijk niet te zien zijn als coach. De zanger is vanwege zijn burn-out tijdelijk gestopt met werken. Ilse de Lange zal zijn plek in de rode stoel innemen.

Vanaf aanstaande vrijdag zullen de ingekorte afleveringen op de buis zijn.

Bron: Shownieuws | Beeld: The Voice Kids

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f709cfb7beca', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });