Bridget Maasland reageert op afwezigheid bij RTL Boulevard

Zo zit het dus.
Bridget Maasland reageert op afwezigheid bij RTL Boulevard

Waar ze eerder nog wekelijks aan de desk van RTL Boulevard stond, is ze daar sinds de breuk met André Hazes niet meer te zien. Bridget Maasland vertelt wat er aan de hand is.

Planning

Ook de kijkers is het niet onopgemerkt gebleven dat de presentatrice al maanden niet meer aan de showbizzdesk heeft gestaan.

Hoewel ze de afgelopen tijd heel wat over zich heen heeft gekregen, is er volgens Bridget's management niks aan de hand, en verschijnt ze binnenkort gewoon weer in het programma. "Er is niks aan de hand, door het coronavirus is de planning wat geschoven."

Lees ook: Patty Brard klapt uit de school over André Hazes en Bridget Maasland

Andere programma's

Overigens is RTL Boulevard niet het enige programma bij RTL waarin Bridget even niet te zien was. Zo zijn haar shows Hotter Than My Daughter en De Zwakste Schakel tijdelijk stopgezet.

Ook is volgens haar management te wijden aan het coronavirus. Door de afleveringen nu even stop te zetten, zouden de kijkers in het najaar nog wat tegoed hebben.

Bron: Superguide | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6edc1ad1567', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });