Rihanna openhartig over kinderwens

De zangeres vertelt hier geen man voor nodig te hebben.

Lees ook

Rihanna is terug van weggeweest. Haar laatste album bracht ze uit in 2016, maar nieuwe muziek is al in de maak en we hoeven niet lang meer te wachten. In een interview met de Britse Vogue is de zangeres openhartig over haar privéleven en kinderwens.

Wel kinderen, geen man

Zo zou Rihanna graag een kindje willen. Het liefst niet één, maar drie of vier. De independent woman laat weten dat ze hier, wat haar betreft, geen man voor nodig heeft.

Lees ook: Gespot: Rihanna zet nieuwe trend

Geluk

Echter heeft de zangeres wel het gevoel dat de maatschappij haar dat opdringt. Rihanna laat weten dat ze geluk het aller belangrijkst vindt.

"Ze vinden je een mindere moeder als er geen vader in het leven van je kinderen is. Maar het enige dat belangrijk is, is geluk. Dat is de enige gezonde relatie tussen een ouder en een kind. Het enige dat een kind echt kan opvoeden, is liefde."

Wanneer we een mini-Rihanna kunnen verwachten? Binnen tien jaar, laat de 32-jarige zangeres weten.

Rihanna was drie jaar lang gelukkig met zakenman Hassan Jameel, sindsdien gaat ze zangeres als vrijgezel door het leven. Al gingen er begin dit jaar wel geruchten rond dat zij en A$AP Rocky het heel gezellig hebben samen.

Bron: FunX, ELLE | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook