Temptations Amber vertelt hoe het zit tussen haar en Arda

Hmm...

Lees ook

Arda lijkt zijn vriendin tijdens Temptation Island steeds minder te missen, en heeft het wel heel gezellig met verleidster Amber. Er gaan dan ook verschillende geruchten rond dat de twee het na de opnames nog steeds leuk zouden hebben samen. Amber vertelt nu hoe het gaat tussen haar en Arda.

Spijt

"Spijt heb ik zeker niet", vertelt de brunette over de ervaring. "Arda is mijn type, hij was de allerknapste van de jongens. Mijn doel was ook om hem binnen te halen", vertelt ze in een video op YouTube.

Of dat is gelukt? "Dan moet je blijven kijken", laat Amber weten.

Lees ook: Melissa reageert op meesmokkelen telefoon in Temptation Island

Geruchten

Het lijkt er echter op dat dat wel gelukt is, want de twee posten wel heel veel kiekjes die op dezelfde locaties genomen zijn. Ze laten zelfs dezelfde hond uit. En dat kan haast geen toeval zijn….

Al eerder gingen er geruchten rond dat Arda de fout in zou gaan in het programma. Zo was er een beeld te zien waarop twee deelnemers het wel heel gezellig hebben onder de lakens. Fans wisten al snel uit te vogelen dat het hier om Arda's slaapkamer ging.

Of het avontuurtje ook met Amber was? Daar moeten we nog even geduld voor hebben. "Of ik sex zou hebben op tv? Daar ga ik nu nog niets over zeggen."

Bron: RTL Nieuws | Beeld: YouTube, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook