OMG: Whatsapp-berichten die Melissa stiekem stuurde op Temptation Island gelekt

Oh my!

De geruchten dat Melissa en Gianni in Temptation Island een telefoon hadden meegesmokkeld, werden in de vorige aflevering al bevestigd. De berichten die de twee tijdens de opnames naar elkaar gestuurd hebben, zijn nu uitgelekt.

Betrapt

In de vorige aflevering werd Gianni op heterdaad betrapt. De deelnemer stond namelijk met een telefoon in zijn hand in de badkamer. Ook Melissa was even de camera's en microfoons vergeten en werd ontmaskerd.

Lees ook: Melissa reageert op meesmokkelen telefoon in Temptation Island

Berichten

"Ik heb geen Wi-Fi, deze werkt overal", vertelde Melissa aan Roshina. Ze legde uit dat ze de telefoon niet te vaak aan kan zetten. De twee maken vervolgens een plan om contact te leggen met hun vriendjes.

Het meenemen van een telefoon naar de ultieme relatietest is ten strengste verboden. Melissa en Gianni zullen dan ook hierdoor naar huis worden gestuurd en een nieuw koppel zal, in de aflevering van volgende week, het eiland betreden.

Ook al liet Melissa weten de telefoon niet te vaak aan te kunnen zetten, toch heeft het stel heel wat interessante gesprekken gevoerd tijdens de opnames. Bekijk HIER de berichten die Gianni en Melissa tijdens de opnames naar elkaar hebben verstuurd.

Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws