Winning Wednesday: 5x een DECODED-pakket t.w.v. €189,95

It's Wednesday, winning Wednesday!
Winning Wednesday: 5x een DECODED-pakket t.w.v. €189,95

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 5x een DECODED-pakket met items voor Apple-producten t.w.v. €189,95 weg.

Travel essentials

Hoewel we op dit moment zoveel mogelijk thuisblijven om zo het coronavirus tegen te gaan, kunnen we niet wachten op het moment dat we weer naar buiten mogen, en uiteraard ook weer fijne reizen naar het buitenland mogen maken. En dan kun je maar beter alvast goed voorbereid zijn.

Met de producten van DECODED zit je dan helemaal goed. Van hoesjes voor je iPhone tot aan een paspoorthouder, het beschermt niet alleen je travel essentials, maar het ziet er ook nog eens fabulous uit.

Win, win, win!

Wil jij wanneer we over een tijdje weer mogen reizen de beste goodies op zak hebben? Dan hebben we goed nieuws! Grazia geeft namelijk 5x en pakket van DECODED weg. In dit pakket zit een iPhone case (kleur naar keuze, €59,99), draadloze oplader (kleur naar keuze, €59,99), travel tag (€29,99) en een paspoorthouder (€39,99). Wat wil je nog meer?

Vul onderstaand winformulier in en wie weet zijn deze travel essentials binnenkort van jou!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 14 april 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Beeld: iStock

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f714b2825206', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });