Lil Kleine is goudeerlijk: ‘Ik ambieer niet langer rijkdom en succes’

Op zijn nieuwe album laat de rapper een andere kant van hem zien.

Lees ook

Vandaag is het nieuwe album van Lil' Kleine uitgekomen: Jongen van de Straat. De rapper heeft drie jaar aan zijn nieuwe muziek gewerkt. Hij laat weten altijd een jongen van de straat te blijven, maar geen jongetje meer te zijn.

Vaderschap

Door het vaderschap en zijn verloofde Jaimie Vaes is de rapper heel wat volwassener geworden, zo laat hij weten aan BuzzE.

"Ik ben eerlijker dan eerlijk. Natuurlijk vind ik dat je als artiest nooit moet liegen, maar ik ben nu niet meer bezig met wat anderen van me vinden. Ik geef minder een f*ck en dat hoor je terug op de nummers."

Lees ook: Zakenwaarnemer Lil' Kleine reageert op moordzaak rondom oud-werknemer

Geld is minder belangrijk

De rapper laat weten dat hij in tegenstelling tot vroeger, nu een stuk minder waarde hecht aan geld. "Sinds ik vader ben ambieer ik niet meer het rijkdom en het succes zoals ik dat daarvoor deed. Hoe vol m'n zakken zitten en hoe dik mijn bankrekening is zo veel minder belangrijk nu."

Geloof in jezelf

Ook vindt Lil' Kleine het minder belangrijk of zijn nummers een hit worden of niet. "Als je net succes boekt als jonge jongen dan doe je er alles aan om dat vast te houden. Nu denk ik niet: ik wil weer een hit maken. Ik maak muziek die ik zelf wil maken."

De boodschap achter de muziek van de rapper is echter nog hetzelfde als eerst. "Geloof in jezelf, wees jezelf en wees niet bang om te dromen. Je kunt alles bereiken wat je wilt", aldus Lil' Kleine.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook