Temptations Angela klapt uit de school over vreemdgaan

Oeeeeei...

Lees ook

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is in volle gang en nu het nieuwe koppel is gearriveerd, begint het steeds spannender te worden. Deelneemster Angela verklapt op haar YouTube-kanaal nu zelfs dat er mensen zijn vreemdgegaan…

Q&A

Hoewel kandidaten van Temptation Island eigenlijk niks mogen verklappen over het verloop van de realityserie, doet Angela toch een klein boekje open. In een Q&A op haar YouTube-kanaal beantwoordt ze een paar veelgestelde vragen van haar fans.

Lees ook: Temptations Amber vertelt hoe het zit tussen haar en Arda

Deelname

Zo vroegen veel fans haar bijvoorbeeld of ze spijt heeft van haar deelname. "Ik ben al met een mindset naar Temptation gegaan van: wat er ook gebeurt, ik ga sowieso blij zijn", reageerde Angela daarop.

Ze zegt zelfs dat ze haar tijd daar een beetje mist. "Als ik die beelden zo terugzie, met de meisjes, dan krijg ik wel een beetje heimwee. Het was wel een leuke tijd."

Vreemdgaan

Verder verklapt ze ook dat er nog een deelnemer, of meerdere deelnemers zelfs de fout ingaan. "Normaal gesproken zou ik hier niet op mogen antwoorden. Maar aangezien het zo duidelijk te zien is in de trailers, ja er is iemand of er zijn meerdere mensen vreemdgegaan", aldus Angela. Juicy!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Temptation Island, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook