Wait, what? El Profesor van La Casa De Papel heeft een boodschap voor Den Bosch

Spannend!

Lees ook

Gisteren is het nieuwe seizoen van La Casa De Papel dan ein-de-lijk op Netflix verschenen. Menig kijker is al gelijk begonnen met de afleveringen, niet wetende dat El Profesor nog een speciale boodschap voor ze had. Jep, El Profesor heeft namelijk een boodschap voor Nederland en dan met name voor de Bosschenaren. Spannend!

Boodschap

"Buenas dias ‘s-Hertogenbosch! Hier een bericht van El Professor: 3 april is het zover”, begint El Profesor zijn boodschap.

"Claim alvast je plek op de bank. Haal je favoriete snacks in huis. Informeer direct degene met wie je tapas en te onpas naar ons kijkt, want het is tijd voor een marathon", gaat hij verder.

Lees ook: Onthuld: overleefd Nairobi schietpartij in La Casa de Papel?

Den Bosch

Hij sluit zijn boodschap vervolgens af met: "Maak je klaar voor Nairobi. Voor Lisbon. Voor ons. Boom boom…" Hmmm, waarom El Profesor deze boodschap precies heeft verspreidt en waarom hij zich specifiek op Den Bosch richt blijft voor ons nog een raadsel.

Fans denken dat de La Casa De Papel-personages binnenkort misschien naar Den Bosch komen, maar dat zullen we dus nog even moeten afwachten.

Bron: Superguide | Beeld: LCDP, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook