Deze EOTBDD-deelneemster blijkt geen onbekende te zijn

Oeeeh...

Lees ook

Gisteravond is het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch weer van start gegaan. Ook dit seizoen zien we weer hoe acht singles hun intrek doen in een Thaise villa, in de hoop lust en liefde te vinden. Een van de deelnemers dit jaar is de 23-jarige Julie, die de villa binnenstapte met wat advies op zak van niemand minder dan Temptations Fabrizio.

Tips

De Limburgse Julie blijkt niet helemaal een onbekende te zijn. Ze werkt in de tattooshop van Fabrizio en heeft voordat ze vertrok naar Thailand wat tips meegekregen van de realityster. "Hij benadrukte dat ik vooral mezelf moest blijven. En dat ik ook mijn verstand moest blijven gebruiken", vertelt Julie.

Lees ook: EOTB-deelnemer Yasmine onherkenbaar op foto uit tienerjaren

Jezelf blijven

"Daarnaast zei hij me ook dat ik me niet te druk mocht maken om de camera’s die overal staan opgesteld. Dat vond ik aanvankelijk best moeilijk, maar na een tijdje ben je de camera’s wel vergeten", vertelt Julie tegenover Het Laatste Nieuws.

Volgens de deelneemster hebben de tips van Fabrizio zeker geholpen. Ze kijkt dan ook met een goed gevoel terug op de serie. "Ik ben steeds mezelf gebleven, en ik denk ook dat mensen dat appreciëren. Ik ben dan ook blij dat het nieuwe seizoen van start gaat, want ik ben zelf ook heel benieuwd om alles terug te zien."

Bron: HLN | Beeld: EOTBDD

Laatste nieuws

Zie ook