Hilarische uitspraak van EOTBDD-deelneemster gaat viral

Ha!

Lees ook

Gisteren is de het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch weer van start gegaan. Een mooie kans om de acht singles eens wat beter te leren kennen dus. Kijkers waren vooral onder de indruk van deelneemster Lynn, die viral ging op social media met een hilarische uitspraak.

Statement

Lynn maakte aan het begin van de aflevering meteen al duidelijk dat ze het niet zo heeft met vrouwen die snel moeten huilen. Ze loopt zelf dan bijvoorbeeld ook niet te koop met haar rondingen, want mannen 'moeten het vooral hebben van haar innerlijk', zo vertelde ze.

Waarom Lynn precies meedoet aan het programma en of ze op zoek is naar liefde of naar lust werd nog niet helemaal duidelijk deze aflevering. Wat wel duidelijk werd, is dat ze food over boys kiest.

Lees ook: EOTB-deelnemer Yasmine onherkenbaar op foto uit tienerjaren

Viral

Lynn ging al snel viral met haar grappige, maar vooral ook herkenbare, opmerking: "Ik word blij als ik over kipnuggets praat. Sommige vrouwen hebben het bij piemels, maar ik wil kipnuggets", aldus Lynn.

Die uitspraak konden kijkers van het programma wel waarderen, want op Twitter werd nergens anders meer over gesproken. "Deze kent haar prioriteiten", aldus iemand op Twitter. Herkenbaar?

Bron & Beeld: EOTBDD, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook