Hilarisch: jongetje knutselt foute paaskaart

Oeps!

Of ze nu op school of thuis zitten, kinderen houden ervan om dingen te knutselen. Het zoontje van Shelley maakte op school dan ook wel een héél bijzondere paaskaart, die op het eerste oog weinig van Pasen wegheeft…

Paasei?

De leraar van het jongetje zou zich vast suf hebben gelachen om de kaart. Begin deze week kwam de kleine jongen met zijn vergeten paaskaart naar huis en besloot Shelley direct een foto op Facebook te delen.

Lees ook: De chocolade-piemel is dé hype deze Pasen

Kindercreaties

Op de foto is te zien dat het haar zoontje een soort 'pop out' paasei wilde maken. Hij begint met een groot geel/oranje ei, gevolgd door kleinere en donkere eieren. "Wanneer je zoon zijn paaskaart terugvindt en hem mee naar huis neemt, je hem open maakt en een vagina ziet!!! Hij was zo trots dat het paasei eruit 'sprong'!" schrijft ze bij de foto.

Reacties

Haar Facebook post is inmiddels al bijna 1000 keer gedeeld en heeft al bijna 10.000 likes. Veel ouders herkennen deze 'vagina' creatie maar al te goed en begonnen spontaan de mislukte creaties van hun kinderen onder de post te delen.

Shelley laat in de comments van haar post nog weten dat zij en haar man veel van de andere creaties bekeken hebben en niet meer bijkomen. Eerlijk is eerlijk, hebben we niet allemaal eens zoiets geknutseld? Foto's van de paaskaart en andere kindercreaties kun je HIER bekijken.

Bron: Dailymail | Beeld: Sex Education

Laatste nieuws