Mogelijk spin-off La Casa de Papel in de maak

Zou het?

Lees ook

La Casa de Papel-fans, opgelet! Er komt misschien een spin-off van de populaire serie. Er wordt gespeculeerd dat de makers van de serie nadenken over een vervolg van de serie in de vorm van een spin-off.

Vierde seizoen

Nu het vierde seizoen sinds vorige week vrijdag online staat, kan heel de wereld geen genoeg krijgen van de Spaanse serie. Daarom zou het extra leuk zijn als we binnenkort misschien naar een spin-off kunnen gaan kijken.

Showrunner Alex Pina ziet een mogelijke spin-off wel zitten. "We hebben veel mogelijkheden voor spin-offs. Dat komt door de sterke identiteiten van de karakters. We hebben altijd gezocht naar karakters die complex zijn, dus ik denk dat bijna ieder karakter een kant heeft die we graag zouden zien in een spin-off."

Lees ook: Wait, what? El Profesor van La Casa De Papel heeft een boodschap voor Den Bosch

Personages

Het personage dat volgens hem het meeste in aanraking komt voor een spin-off zou dan Berlin zijn, maar ook Arturito zou misschien wel een geschikte kandidaat zijn.

"Ik denk dat Arturito een zwarte komedie zou kunnen krijgen. Berlins zaak voor een eigen serie is vrij duidelijk: Hij is een vrouwenhater, een psychopaat, een egoïst, een narcist en een verkrachter. Maar toch zijn er veel mensen die hem aanbidden voor zijn vriendschap, loyaliteit en broederschap. Van Nairobi tot El Profesor. Denver is ook een karakter met zijn eigen charme."

Echter heeft Netflix voor zowel een spin-off als het vijfde seizoen nog geen groen licht gegeven. We zullen dus nog even moeten afwachten!

Bron: Superguide | Beeld: La Casa de Papel

Laatste nieuws

Zie ook