Monica Geuze reageert op ophef rondom reallifeserie

Na de laatste aflevering ontstond er wat ophef.

Lees ook

Twee weken geleden ontstond er wat commotie rondom de reallifeserie van Monica Geuze, Like Monica. Haar liefdesleven stond hierin centraal en ex-vriend Lars Veldwijk kreeg nadien heel wat kritiek over zich heen. De vlogster reageert nu.

Reactie

Lars heeft zich na de eerste aflevering uitgesproken op Instagram. "Hoe er aan het begin van de aflevering over me gesproken wordt, heeft mij verbaasd. Ik weet al drie maanden dat Monica aan het daten is en heb daar nooit, maar dan ook nooit, een probleem van gemaakt", vertelde de voetballer in een uitgebreide post. Zijn hele reactie lees je hier.

Lees ook: Monica Geuze showt nieuwe vlam in reallifeserie

Perspectief

In een nieuwe vlog van Monica laat ze weten dat ze hier niet te veel op in wil gaan. "Ik vind het niet nodig om op details in te gaan of om met modder te gaan gooien", zegt ze.

De blondine laat weten dat er nog andere mensen aan bod gaan komen in haar serie, die situaties vanuit hun perspectief zullen vertellen. "In mijn serie laat ik zien hoe ik situaties beleef vanuit mijn perspectief, maar er is ook ruimte in andere afleveringen voor perspectieven van anderen. Dat heb ik bewust gedaan, want ik wil geen eenzijdig beeld geven", aldus Monica.

Bron & Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook