Reese Witherspoon geeft voorproefje derde Legally Blonde-film

Oeh!

Lees ook

Reese Witherspoon keert waarschijnlijk terug als Elle Woods in Legally Blonde 3. Al eerder werd er gespeculeerd over een derde deel van de populaire films, maar nu lijkt Reese het goede nieuws in een gesprek met Jennifer Lopez dan ook echt te bevestigen.

Elle Woods

Jennifer en Reese waren in een livevideo op Instagram namelijk druk aan het kletsen over van alles en nog wat. J.Lo vertelde dat ze eerder die week met haar kids Legally Blonde had gekeken en dat haar kinderen dol op de film en Reese waren.

Lees ook: Reese Witherspoon: 'Ik had eerder de waarheid moeten zeggen'

Vervolg

"Ze vonden het een geweldige film! Jij was zo fantastisch in die film en vooral mijn dochter Emme vond jouw personage Elle Woods enorm inspirerend. Ze is een rolmodel voor ambitieuze meiden. Nu wil Emme weten hoe het verder gaat met Elle. Dus ik zei haar dat er een tweede en waarschijnlijk ook nog een derde film is, toch?", aldus Jennifer.

Reese liet weten dat de plannen voor een derde film al zeker op tafel liggen. "Nou, de tweede film is er al en met de derde film zijn we druk bezig. Het script ligt er, maar we hebben nog niets gefilmd." Spannend!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR, Legally Blonde

Laatste nieuws

Zie ook