doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zo moet je eigenlijk je pizza opwarmen

Huh?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-61730a04c63f9 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61730a04c63f9 img{#fig-61730a04c63f9 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-61730a04c63f9 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61730a04c63f9 img{#fig-61730a04c63f9 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-61730a04c63f9 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61730a04c63f9 img{#fig-61730a04c63f9 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-61730a04c63f9 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61730a04c63f9 img{#fig-61730a04c63f9 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Zo moet je eigenlijk je pizza opwarmen

Je hebt vast wel eens een pizza besteld om er vervolgens maar de helft van op te eten. No worries, dan bewaar je de rest toch gewoon voor morgen? Maar wist jij dat je een pizza eigenlijk heel anders moet opwarmen dan dat je waarschijnlijk gewend bent?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Kaas-kant

Jep, je moet een pizza eigenlijk met de kaas-kant naar beneden opwarmen. Dit lijkt in eerste instantie misschien helemaal niet zo handig, maar door hem op deze manier op te warmen blijft de pizza knapperig.

Lees ook: Op déze manier hoor je dus pizza te eten

DIY

Je doet het als volgt. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en leg daarna de pizza in de pan met de kaas-kant naar beneden. Vervolgens druk je de pizza iets aan zodat je hem hoort sissen. Draai hem daarna om en laat hem nog heel even op het vuur staan. Et voilà, je pizza is weer lekker knapperig!

Bron: Libelle | Beeld: Eat Pray Love

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');