Heftig: nichtje onthult bizarre daden Tiger King’s Joe Exotic

Ze laat weten dat 'duivelse' Joe 100 keer erger is in het echt.

Lees ook

Als je denkt dat je na het zien van Tiger King alle bizarre verhalen van Joe Exotic kent, heb je het mis. Zijn nichtje heeft 18 jaar in de dierentuin gewerkt en vertelt heftige details over haar oom.

Duivels

In een gesprek met Daily Mail vertelt Chealsi Putman dat haar 'duivelse' oom, in het echt honderd keer erger is dan in de serie. "Ik wil dat mensen de echte Joe Exotic kennen, en niet degene van tv."

Zo vertelt Chealsi dat er beelden zijn waarop te zien is dat mensen sex hebben met dieren uit Joe's dierentuin. Ze laat weten dat ze ze zelf niet wilde bekijken, maar dat ze wel bestaan.

Lees ook: Yay! Tiger King krijgt deze week een extra aflevering

Welpjes in de vriezer

Ook vertelt ze dat Joe wel eens overleden welpjes in de vriezer stopte. Op deze manier kon hij ze later verkopen aan mensen die bijvoorbeeld dode dieren opzetten.

Zoals te zien is in de serie verkocht Joe ook levende welpjes, en volgens Chealsi gebruikte Joe soms een sneaky manier om dit voor elkaar te krijgen. Zo werden er onder andere verschillende namen gebruikt voor cheques.

In de serie komen heel wat heftige scènes voor, maar er is een lugubere scène die zelfs de serie te ver ging. Hierin zou te zien zijn dat Joe een paard doodschiet, het in stukjes snijdt en aan de leeuwen voert. Ook laten veel mensen van de productie weten dat Joe een enorme racist zou zijn.

Inmiddels zit Joe in de gevangenis, vanwege zijn moordplan op aardsvijand Carol Baskin. Al zit hij momenteel even niet achter de tralies, omdat hij in het ziekenhuis ligt vanwege zijn coronabesmetting.

Bron: Superguide | Beeld: Tiger King

Laatste nieuws

Zie ook