Bridget Maasland krijgt het ervan langs in boek Hans Klok

Ouch!

Lees ook

Niet alleen Patty Brard doet in haar biografie letterlijk een boekje open over Bridget Maasland, ook Hans Klok werkt aan een boek waarin de presentatrice niet gespaard blijft.

Inspiratie

Nu zijn shows in Las Vegas on hold staan door het coronavirus, heeft de illusionist ineens alle tijd voor andere dingen. Waaronder een boek schrijven.

Hans lijkt hierbij geïnspireerd te zijn door Gordon en Patty, want ook hij zal sommige geheimen prijsgeven. En dan niet alleen over zichzelf.

Bridgeet Maasland

"Natuurlijk mijn grote vriendin Bridget Maasland, haha! Maar zij krijgt maar een klein stukje hoor, niet te veel eer. Ook zal ik over Gerard Joling gaan schrijven, met wie ik de nodige avonturen heb beleefd. Maar hij is een goede vriend van mij, dus daar wil ik mee oppassen."

Hans haalde in de media al vaker uit naar Bridget. Haar ex-man en vader van zoon Mees, Pepijn Padberg, is namelijk getrouwd met Nathalie Hoop, die jarenlang de assistente was van de illusionist en nog altijd een goede vriendin is.

Lees ook: Real life: 'Ik sta nu zelf mijn overhemden te strijken'

Koekje van eigen deeg

Eind vorig jaar bleek dat zij opnieuw baarmoederhalskanker had en er uitzaaiingen gevonden waren. Maar waar ze eindeloos veel steun krijgt van haar inner circle, zou Bridget volgens Hans in geen velden of wegen te bekennen zijn. “Bridget heeft alleen nooit enig medeleven met Nathalie getoond, en dat vind ik niet kunnen."

Ook vindt hij het gedoe rondom haar en André op de bruiloft van Patty haar eigen schuld. “Nu krijgt Bridget over zich heen wat zij zelf altijd bij iedereen doet door haar beroep als gossipjournalist. Een koekje van eigen deeg.”

Bron: Weekend, Shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook