Marco Borsato eist excuses Henny Huisman

Marco is not amused!

Sinds de affaire met Iris de Hond en de breuk met Leontine, lijkt de beerput rondom Marco Borsato open te zijn gegaan. En daar deed presentator Henny Huisman onlangs nog een schepje bovenop.

Vreemdganger

In een interview vertelde hij meer te weten over de affaires van de Afscheid Nemen Bestaat Niet-zanger.

"Ik vind het jammer, het ideaalbeeld is weg. En teksten van zijn liedjes slaan op zijn eigen situatie, zoals Dromen Zijn Bedrog. Marco gaat de geschiedenis in als een hartstikke goede zanger, maar wel een vreemdganger", vertelde hij eind maart.

Lees ook: John Ewbank over Marco Borsato: 'Hij gaat wel door een dalletje'

Excuses

Marco zou de openbaringen van Henny absoluut niet kunnen waarderen, en eist naar verluidt excuses van de 68-jarige. Zo vertelde Wilfred Genee tijdens een interview met Henny in de radioshow van Veronica Inside.

"Ik weet van de naaste omgeving van Marco dat je dat wel even zou moeten doen. Dat hij dat heel erg op prijs zou stellen." Henny wuift de boosheid van Marco vervolgens weg en snapt niet waar men zich zo druk over maakt.

"Nou… Ik heb begrepen dat hij het niet zo heel fijn vond. Maar goed, dat moet je zelf uitzoeken verder. Ik heb je bij deze geadviseerd en als je er verder niets mee wil doen, dan doe je er niks mee, helemaal goed", aldus Wilfred.

Bron: Superguide | Beeld: BSR

Laatste nieuws