Bloedstollend spannende horrorfilm op Netflix zorgt voor slapeloze nachten bij fans

Brrr!

Lees ook

Spaanstalige films en series zijn erg populair, kijk maar naar La Casa de Papel bijvoorbeeld. Maar ook de film El Hoyo, op Netflix te vinden als The Platform, is op dit moment trending. En wij snappen wel waarom!

Moeite met slapen

De horrorfilm weet veel los te maken. Zo zouden veel mensen volgens Unilad moeite hebben om na de film in slaap te komen. "Ik heb nog nooit zoiets gezien in mijn leven", schrijft iemand.

Naast moeite met in slaap komen na het zien van de film, beweren mensen er zelfs ziek van te zijn geworden. "The Platform op Netflix is zo bizar dat ik er ziek van werd."

Lees ook: Horrorfans, opgelet! Deze populaire nieuwe horrorfilm staat nu op Netflix

Klassenstrijd

El Hoyo gaat over een gevangenis dat uit verschillende platforms bestaat. Op het bovenste platform kunnen gevangenen genieten van een riante maaltijd, terwijl de gevangenen op het onderste platform het met de restjes moeten doen.

De gevangenen doen dan ook dagelijks hun uiterste best om zo veel mogelijk eten te kunnen bemachtigen. Totdat op een gegeven moment iemand in de gevangenis arriveert met de missie om dit oneerlijke systeem te veranderen. De film zal je ongetwijfeld aan het denken zetten. De makers van de film leveren op deze manier kritiek op de klassenstrijd.

De film is nu te zien op Netflix.

Bron: Unilad | Beeld: YouTube, El Hoyo

Laatste nieuws

Zie ook