Kijkers volledig in shock na aflevering Temptation Island

Het eerste slippertje is gemaakt.

Lees ook

De aflevering van Temptation Island die gisteren op Videoland verscheen, was voor veel kijkers een enorme shock. Het eerste slippertje is namelijk gemaakt en het lijkt niet lang te duren voordat er nog iemand de fout in gaat.

*Spoiler alert*

Arda liet zich de afgelopen afleveringen al behoorlijk gaan en het was dan ook afwachten tot hij volledig de fout in zou gaan. Hij kan het heel goed vinden met verleidster Eline.

De verleiding tussen de twee liep zo hoog op dat ze in de nieuwste aflevering het bed hebben gedeeld. "Ik wou dat ik vrijgezel was", liet Arda weten.

Ondertussen houdt vriendin Elke zich netjes aan alle regels aan de andere kant van het eiland, waar de gong inmiddels al twee keer is afgegaan. De brunette heeft dan ook het vermoeden dat de gong niet veel goeds voor haar zal betekenen.

Lees ook: O my: Karim verspreekt zich over relatie met Roshina

Zach

Simone en Zach hebben pas vorige aflevering hun entree gemaakt, maar zijn misschien nu al het meest besproken koppel. Zach gedraagt zich namelijk als een verleider en kan zijn ogen maar niet afhouden van al het vrouwelijk schoon.

Verleidster Romee heeft haar pijlen gericht op Zach en dit lijkt voor haar goed uit te pakken. In de nieuwste aflevering is te zien dat de twee wel heel intiem aan het stoeien zijn op bed. Er gaan dan ook al verschillende geruchten rond dat Zach een joker in gaat zetten bij het volgende kampvuur. Veel kijkers verwachten dat in de volgende aflevering slippertje nummer twee gemaakt zal worden.

Beeld & Bron: Temptation Island, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook