Ali B reageert op felle kritiek rondom BN’ers

Duidelijk!

Lees ook

Ali B was gisteren te gast bij Eva Jinek om onder andere te praten over zijn nieuwe hulpactie om eenzame ouderen te helpen. Ali B is echter niet de enige die wat voor onze samenleving probeert te doen, want onlangs verscheen er het welbekende coronalied, waar heel veel kritiek op kwam. De rapper reageert nu op alle ophef.

Irritatie

"Er is ook heel veel irritatie over BN’ers die dingen doen nu. Heel veel irritatie in de samenleving bijvoorbeeld over BN’ers die een coronalied maken", stelde Eva tegenover Ali, die nu zelf ook druk bezig is met zijn nieuwe actie: 150.000 boeketten brengen naar ouderen.

Lees ook: Ali B verbaasd door oude bekende in The Voice Kids

Oordelen

Eva vroeg Ali dan ook of hij iets van die kritiek snapte. "Het belangrijkst is de intentie. Ik kan niet voor alle BN’ers oordelen waarom ze iets doen, maar als je iets kunt bijdragen en iemand heeft er wat aan: blijf het vooral doen", stelt Ali.

"Op een gegeven moment is het wel zo van: als je constateert dat een deel van het land er wél blij mee is, gun die mensen dan hun eigen ruimte", aldus de rapper.

Bron: Superguide | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook