Maxime Meiland openhartig over onzekerheden

Aahw...

Lees ook

Maxime Meiland plaatst regelmatig bloedmooie kiekjes van zichzelf op Instagram. Echter schuilen er achter die foto's ook een paar onzekerheden, zo vertelt de blondine in haar eigen realityshow 'Wat wil Maxime?'

Onder het mes

Maxime heeft nooit onder stoelen of banken gestoken ooit iets aan haar neus gedaan te hebben, en dat doet ze nu ook niet. "Ik heb natuurlijk toen ik 19 was mijn neus laten doen, want ik had echt een Meilanden-neus", vertelt ze. "Die wil jij niet hebben, meid. Geloof mij."

Lees ook: Aflevering Chateau Meiland loopt compleet uit de hand

Onzekerheden

Waarom ze ervoor koos om onder het mes te gaan? "Daar zat ik eigenlijk al jaren mee in mijn hoofd, omdat je toch altijd anders op foto’s gaat kijken. Ik was er zo mee bezig op een gegeven moment dat ik een soort knetter werd", legt Maxime uit.

Haar neus is echter niet het enige waar de realityster onzeker over is. "Ik ben wat wat aangekomen na Tenerife. We hebben natuurlijk lopen snaaien, niet normaal. Heel veel geslapen, eigenlijk niets gedaan. Die weken daarna eigenlijk ook een beetje", vertelt ze.

Sporten

Daarna is Maxime flink aan het sporten geslagen. "Ik ben nu wel een beetje aan het afvallen, er is al twee kilo van af. Ik vind het wel belangrijk dat ik slank ben. Dat is misschien in deze tijd not done om te zeggen. Zodra ik merk dat ik opeens vetjes krijg, raak ik in paniek en ga ik opeens massaal crackers inslaan en hardlopen", aldus Maxime.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook