Monique Westenberg klapt uit de school: ‘Ik wist dat het met Bridget niets ging worden’

Duidelijk.

Lees ook

Monique Westenberg en André Hazes zijn nu natuurlijk weer happily in love, maar dat is niet altijd zo geweest. André is namelijk ook nog een paar maanden samen geweest met Bridget Maasland. Monique reageert nu voor het eerst op de die relatie.

Relatie

In een interview met LINDA. spreekt Monique openhartig over haar relatie met André en vertelt ze wat ze van André's relatie met Bridget vond. "Toen ik hoorde om wie het ging dacht ik meteen: nu snap ik het, dit gaat ’m verder niet worden", vertelt ze.

Lees ook: Carrièreswitch voor Monique Westenberg

Ondoordacht

Wel had Monique moeite met de manier waarop André's relatie met Bridget naar buiten werd gebracht. "Ik kreeg gewoon amper de tijd om die pijn te voelen, omdat alles zo in my face werd gedaan. Dat kan ik ook niet goedpraten, dat vind ik echt walgelijk. Ik vind het ook zo ondoordacht naar de kleine toe."

Gelukkig is het nu weer koek en ei tussen Monique en André. De vonk is destijds weer overgeslagen op Curaçao. "Dus ik zit daar rustig te wachten, hij komt aanlopen en ineens, bám, gebeurde er iets in mijn lichaam. En in zijn lichaam. Er sprong gewoon echt een vonk over", aldus Monique.

Bron: LINDA | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook