Kijkers in shock na pestpartij in EOTBDD

Hmmm...

Lees ook

Kijkers konden hun ogen niet geloven nadat nieuwkomer Lakeisha als ex van Levi in Ex on the Beach: Double Dutch door alle andere deelnemers finaal aan de kant werd gezet. Levi reageert nu voor het eerst op alle ophef.

Entree

Lakeisha wakkerde bij haar entree meteen een vlammetje aan in de villa, door ervoor te kiezen om bij Levi in de kamer te slapen. Hier waren de andere deelnemers, inclusief Levi het niet zo mee eens en dus moest Lakeisha de volgende dag helemaal alleen ontbijten.

Lees ook: Deze EOTBDD-deelneemster blijkt geen onbekende te zijn

Reactie

Kijkers waren het niet eens met de actie van de EOTB-deelnemers en er werd massaal over gesproken op social media. Levi legt nu uit hoe het echt zit.

"Ik ga nog één keer vertellen hoe het zit, daarna ga ik er niet meer op in. Lakeisha kreeg een extra power: het is haar goed recht om die te gebruiken of niet. Je loopt buiten de camera’s te lachen ‘ik kom drama zetten’, dus ik zei: doe het maar niet, want dan krijg je zelf drama", vertelt Levi.

Drama

"Blijkbaar vond ze het leuk om met drama de villa binnen te komen, en Julie uit haar kamer te zetten", gaat hij verder.

"Nou, denk je echt dat ik dan in die kamer blijf? Je zet mij er automatisch ook uit. Ik heb je 1000 keer gezegd: kom rustig die villa binnen. Maar nee, ze wil drama. En nu zien jullie drama, is het ook niet goed. Jeetje. Ik heb gesproken", aldus Levi.

Bron: Lovereality | Beeld: Twitter, EOTBDD

Laatste nieuws

Zie ook