Zo ziet inspecteur Ángel uit La Casa de Papel er in het echt uit

Wow!

Lees ook

De Spaanse Netflix-serie La Casa de Papel is natuurlijk een grote hit. Fans balen dat het nog niet duidelijk is of er ook een vijfde seizoen komt. Gelukkig kunnen we de acteurs op social media volgen. En holy! Weet jij hoe het personage Ángel er in real life uitziet?

Inspecteur

Ángel vormde in het eerste en tweede seizoen natuurlijk samen met inspecteur Raquel een duo in de strijd tegen de Professor, maar sinds Raquel is overgelopen staat hij er een soort van alleen voor.

Lees ook: Wow: La Casa de Papel-Oslo is in het echt mega gespierd

Rol

Echter komen de twee in het vierde seizoen weer een beetje bij elkaar, als de politie Raquel weet op te pakken. Maar als je het nieuwe seizoen hebt gezien weet je dat die reünie niet lang zal duren… However, benieuwd hoe Ángel er nou in het echte leven uit ziet? Wij zochten het voor je uit.

Ángel wordt gespeeld door Fernando Soto, die al in meer dan vijftig (!) films heeft gespeeld voordat hij een rol in La Casa de Papel kreeg. In het echte leven ziet de acteur er nét even anders uit dan in de serie. Zo draagt hij in het echt bijvoorbeeld geen bril. Kijk mee.

Bron & Beeld: Instagram, LCDP

Laatste nieuws

Zie ook