Autsj: vrouw moet vinger amputeren na verschrikkelijke manicure

Ouch!

Lees ook

Veel vrouwen kunnen niet wachten om na de corona-maatregelen weer lekker naar de manicure gaan. Echter is er ook een vrouw die de manicure voorlopig laat schieten. Zij heeft namelijk wel een heel traumatische ervaring achter de rug.

Dokter

Een vrouw genaamd Jose Jackson, kreeg namelijk een gruwelijke infectie na haar bezoekje aan de nagelstylist. Haar vinger bleef maar zwellen en pijn doen, waarna Jose naar de dokter is gegaan.

Lees ook: Flinke uitgroei? Zo verwijder je thuis je gellak

Amputatie

Volgens de dokters was ze er net op tijd bij, maar moest er wel een deel van haar vinger worden geamputeerd. De infectie is ontstaan door een bacterie die de huid binnendringt door een klein wondje. Dit wondje is ontstaan toen Jose haar acryl nagels liet zetten.

Als Jose nog iets langer had gewacht had de bacterie zelfs verder kunnen uitzetten naar haar arm, en dan had zelfs haar hele arm geamputeerd moeten worden. Ouch!

Bacterie

Gelukkig is het niet zo ver gekomen en gaat Jose nu door het leven met één vingertopje minder. "Zonder die vinger kan ik bijna niks vastpakken. Het heeft mijn manier van leven compleet veranderd. Ik kon mijn pen of tandenborstel eerst niet eens vastpakken", vertelt Jose.

Uiteindelijk heeft Jose een compensatie in de vorm van geld gekregen voor de nagelbehandeling die haar haar vinger heeft gekost.

Bron: Tyla | Beeld: Twitter, BSR

Laatste nieuws

Zie ook